Descobreix els nostres millors jocs perquè els teus fills aprenguin Català d’una manera més fàcil i senzilla, passant una bona i divertida estona.

Els Jocs per Aprendre en Català no només permetran que els teus fills l’aprenguin quasi sense donar-se compte, sinó que ho faran d’una manera fàcil i senzilla. Els nens no juguen per aprendre, sinó que aprenen jugant. El joc és en el que ocupen la major part del seu temps, i quan no, estan pensant en quan podran tornar a fer-ho.
L’aprenentatge d’una llengua pot representar un repte per a molts, de manera que, complementar les sessions de pràctica amb jocs pot ser una alternativa realment atractiva que proporcioni sessions entretingudes i segures per aprendre.
Jugar amb els teus fills amb els nostres jocs per aprendre en Català és una de les formes més efectives per aconseguir que els nens desenvolupin les seves capacitats mentre es diverteixen. Aquí tens algunes propostes de jocs per aprendre amb els teus fills, podràs ensenyar els números, paraules en anglès o les lletres de l’abecedari.
Els jocs són una part fonamental en la infància dels nens. A través dels jocs infantils, els petits desenvolupen les seves capacitats psicomotrius, es relacionen socialment i, sobretot, es diverteixen.