Aprofita les noves tecnologies incorporant-les al dia dia dels teus fills, per donar-los un cop de mà amb l’aprenentatge del Català.

Aquest tipus de jocs els podem utilitzar perquè l’aprenentatge del Català per als nostres fills sigui més distret. Incloure les noves tecnologies a les seves estones de joc permetrà que assimilin millor la llengua internalitzant-la i absorbeixin paraules i frases útils pel seu dia a dia.
Els jocs electrònics per aprendre català permeten l’estimulació de la seva intel·ligència, la creativitat i les capacitats cognitives. A més a més, són més creatius a l’hora de dibuixar i inventar històries.
Les noves tecnologies fan que tinguem joguines diferents. Els nostres fills han nascut en l’era digital, s’han incorporat des de molt petits aparells en la seva vida quotidiana, que en la nostra època serien impensables. Això fa que siguin més desperts i que tinguin una habilitat innata a l’hora de manipular qualsevol aparell electrònic a casa. Molts d’aquestes joguines són còpies dels aparells que utilitzats els adults, (tauletes, ordinadors, telèfons mòbils, …) la varietat de productes i estils és molt diversa i amplia. Revisa que l’edat sigui l’adequada, de vegades els fabricants donen un marge d’edat tan ampli que no té cap valor.