Ajuda als teus fills a aprendre Català gràcies als nostres jocs de taula, fent el seu aprenentatge més divertit, mentre transmets els valors que aporten.

Estreny llaços amb la família amb aquests jocs de taula que faran que els vostres fills aprenguin sense adonar-se’n. Gaudir dels jocs de taula tots junts sempre aporta beneficis, perquè t’ajuda a transmetre els teus coneixements i valors, lligant-los al joc.
Jugant a un joc de taula els teus fills s’ho passen d’allò més bé. I en molts casos, n’hi ha que li ensenyaran un munt de coses: des de l’abecedari o els nombres -en nens més petits- fins a conceptes més complexos, per ajudar-los a desenvolupar la concentració i la capacitat estratègica. Repassar vocabulari o aprendre noves paraules és més senzill, entretingut i divertit amb els nostres jocs de taula per aprendre en Català. Aquests poden arribar a ser realment educatius, i aquells enfocats a l’aprenentatge ajuden a adquirir un major nivell especialment en les àrees de gramàtica i vocabulari.

Jocs de taula per a nens de:
3 anys o parvulari: no tenen peces petites, no hi ha cap risc. es divertirà com mai i s’introduirà en el món apassionant dels jocs de tauler mentre aprèn.
6 a 12 anys: jocs divertits que els facin passar una bona estona amb els amics.
Els jocs de taula per a nens són una fantàstica opció per passar-ho bé més enllà de les noves tecnologies.
8 a 10 anys: jocs de taula que no aparentin ser tan infantils però que alhora no siguin massa complicats. una partida que no dura moltíssim estona, perquè no decaigui la seva atenció. I que inclouen els seus personatges de dibuixos preferits.
10 a 12 anys: una mica més elaborats i complicats. que els faci pensar i desenvolupar la seva capacitat de resolució. jocs de preguntes adaptades a la seva edat. O els trencaclosques i altres jocs de resoldre misteris i endevinalles.