Condicions de compra

CONDICIONS DE COMPRA

ELS PREUS:

Els preus aplicables són els indicats en la pàgina web en la data de la comanda.

Els preus que apareixen detallats en cada producte inclouen l’IVA (Impost sobre Valor Afegit).

L’import de les despeses d’enviament s’indica a client de manera desglossada en el moment en que realitzi la comanda.

TamTam Joguines es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes, podent actualitzar, fins i tot diàriament, productes i preus en funció de les novetats que vagin apareixent.

La botiga en línia té un catàleg de productes específics per a distribució en línia, on es realitzen promocions i ofertes especials per al web.

PAGAMENT:

L’elecció d’el mitjà de pagament es realitza durant el procés de compra, a la pantalla corresponent.

Es pot efectuar aquests pagaments de manera segura, per:

> Targeta de crèdit / dèbit
> PayPal

El pagament es realitza a través de servidor de l’entitat bancària o paypal (mitjà acreditat de pagament per internet), és l’últim procés en la seva compra, després de validar el pagament tornarà la nostra pàgina, d’aquesta manera el seu pagament serà segur.

https://www.tamtam.es/img/cms/COMPRASEGURA_JUGUETES.png

LLIURAMENT I DESPESES D’ENVIAMENT:

El lliurament es realitzarà a l’adreça indicada pel client, que pot ser diferent de la de la seva residència habitual, podent-se enviar al seu lloc de treball o fins i tot a una tercera persona a qui es vulgui fer un regal.

Les despeses de lliurament seran els següents:

> Enviament GRATUÏT: a l’Espanya Península I Portugal en compres igual o superiors a 60 €

>> Espanya Península i Portugal: 3 € mitjançant agència de transports Correus Express i Zeleris (lliurament en mà 24/48 hores) laborables.

>> Illes Balears: 20 € mitjançant agència de transports Correus Express (lliurament 4/5 dies) laborables. Per aquestes comandes no hi ha ports gratis.

>> Canàries, Ceuta i Melilla: No realitzem enviaments.

>> Resta d’Europa i Internacional, de moment no s’efectuen enviaments.

(Totes les comandes realitzades a partir de les 15h es processaran l’endemà. El termini de lliurament tindrà caràcter merament indicatiu. Tanmateix, tamtam.es s’esforçarà per respectar aquest termini, no sent responsable en cas de sobrepassar el termini inicialment estimat. ) 

CANVIS I DEVOLUCIONS:

La filosofia de TamTam Joguines és tenir clients plenament satisfets en la seva experiència de compra, si desitja fer un canvi o devolució de l’article adquirit té 14 dies naturals des de la data de recepció per tornar-lo. 

No s’admetran devolucions ni canvis en articles sense el seu embalatge original. Qualsevol producte que es vulgui canviar o retornar s’ha de sempre fer-se amb l’embalatge i etiquetatge originals ..
 

PASSOS A SEGUIR PER REALITZAR UN CANVI O DEVOLUCIÓ

Per començar el procés de canvi o devolució haurà d’enviar un correu electrònic a: info@tamtam.es o bé trucar-nos al nostre número de telèfon d’Atenció a l’Client: 646.638.810, indicant-nos en el cas de devolució el motiu de la mateixa, a continuació us informarem de com efectuar el canvi perquè pugui rebre la seva comanda el més aviat possible.

Els passos són tan senzills com:

> Trucar a el telèfon 646.638.810 per gestionar- 

> Enviament de el paquet a les nostres oficines

> Et retornem els diners de l’producte o productes

> Detall de la comanda

HE FET UNA COMPRA PERÒ JA NO HO VULL

No hi ha cap problema! Si l’enviament no s’ha realitzat cancel·lem la comanda sense cap cost.

DEVOLUCIÓ D’ARTICLES DANYATS O DEFECTUOSOS

Si la devolució o canvi es deu a un error per la nostra part pel que fa a l’enviament es refereix, o un producte defectuós, rebrà instruccions prèvies des de les nostres oficines i nosaltres correrem amb les despeses de recollida i posterior enviament, en cas de canvi, o abonament de l’import si no tenim estoc, incloent les despeses d’enviament proporcionals a l’article. En cas de devolució l’enviament o abonament es realitzarà automàticament després de rebre el producte defectuós i de la seva comprovació a les nostres oficines.

El procés és el següent:

> Trucar a el telèfon 646.638.810 per gestionar- 

> Depenent de el cas es realitzarà un procediment o un altre

DEVOLUCIÓ D’ARTICLES

Té 14 dies naturals des de la data de recepció per tornar un article. Si l’enviament es va realitzar correctament per la nostra part i el canvi o devolució es deu a motius personals, serà el client qui assumirà les despeses de devolució remetent el producte a les nostres oficines, amb l’embalatge i etiquetatge originals, presentant l’albarà de compra.

DISFRESSES: El producte ha d’estar en el mateix estat en què es va lliurar i haurà de conservar el seu embalatge i etiquetatge original. El producte ha d’estar lliure de qualsevol ús o modificació, això vol dir que no ha estat utilitzat, rentat, alterat o perdut qualsevol dels seus components. Si us plau, revisa detalladament que has inclòs totes les peces i l’embalatge original abans de retornar-nos el producte. Si tens qualsevol dubte sobre la talla adequada truca al nostre telèfon d’informació 646.638.810, abans de fer la teva comanda.

Després de rebre el producte i posterior comprovació en les nostres oficines, es realitzarà un abonament per l’import total de l’article, sense incloure les despeses d’enviament, en un ingrés o en un val de compra per l’import, com prefereixi el client.