Cost d’enviament

COSTOS D’ENVIAMENT

INFORMACIÓ SOBRE ENVIAMENTS

Enviaments gratis a totes les teves comandes d’igual o més de 60 €, a Espanya Península i Portugal,   mitjançant agència de transports (lliurament 24/48 hores) laborables.

Enviem amb l’operador logístic més eficient d’Espanya. Totes les comandes realitzades a partir de les 15: 00h es processaran l’endemà i la comanda trigarà 24 / 48h en dies laborals, sent el més comú rebre-ho el dia següent de fer la comanda . En cap de setmana no es realitza repartiment de productes.

En èpoques de festivitats nadalenques els períodes de lliurament poden veure alterats a causa de l’alt nivell de paquets que han de lliurar les empreses de missatgeries. Si vols lliuraments puntuals per Nadal o Reis revisa el temps límit de la teva comanda que trobaràs a la capçalera de la nostra pàgina, no esperis a l’últim dia per realitzar les compres perquè pots tenir problemes de lliurament.

DESPESES D’ENVIAMENT:

Espanya Península : 3 € mitjançant agència de transports Correus Express (lliurament 24/48 hores) laborables. En comandes de = / + 60 € ports gratis.

Illes Balerares: 20 € mitjançant agència de transports Correus Express (lliurament 4/5 dies) laborables. En aquestes comandes no hi ha ports gratis.

 Canàries, Ceuta i Melilla : No realitzem enviaments.

Portugal: 3,95 € mitjançant agència de transports Zeleris (lliurament 24/48 hores) laborables. En comandes de = / + 60 € ports gratis.

 Resta d’  Europa  i  Internacional,  de moment no s’efectuen enviaments.

El termini de lliurament tindrà caràcter merament indicatiu. Totes les comandes posteriors a les 15h es processaran l’endemà. No obstant això, El Món de la Joguina s’esforçarà per respectar aquest termini, no sent responsable en cas de sobrepassar el termini inicialment estimat. Per a qualsevol dubte o consulta poseu-vos en contacte. Alguns productes especialment voluminosos tenen un termini d’entrega de 7 a 10 dies laborables, en la fitxa d’article s’especifica el temps d’enviament.

El client només paga en la seva comanda una petita aportació sobre els costos totals de lliurament. El Món de la Joguina es fa càrrec de la resta de l’import en cada tipus de comanda especificat. Les tarifes per a enviaments són vàlides per a comandes que no sobrepassen els 15 kg per a enviaments que superin aquest pes poden tenir un suplement addicional, depenent de el tipus de producte. En cas de dubte pot trucar-nos per informació.