Descobreix tots els nostres jocs i joguines del Barça, per pasar una bona estona divertint-nos amb el nostre equip preferit.

Si tu i els teus fills sou fans del FC Barcelona, aquí trobareu tots els jocs i joguines que disposem amb els vostres jugadors preferits, combinant l’esport amb una estona de jocs en família.
Aquí trobaràs els millors jocs i joguines de futbol. Algunes d’aquestes han estat presents en moltes cases, fent feliços a molts nens. A més, molts d’ells han servit per desenvolupar tota la seva passió per l’esport i, més concretament, pel futbol.
Diverteix-te amb el teu equip preferit, el Futbol Club Barcelona, mentre passeu una bona estona compartint la vostra afició pel Club i ensenyant-los en els valors que aquest aporta, tant personals com socials.
Els valors personals més rellevants són: la humilitat, perseverança, ambició, diversió, auto-disciplina, auto-realització, aconseguir l’èxit, l’auto-expressió, tenir o millorar una bona salut, auto-coneixement, creativitat, reconeixement, esforç, esperit de sacrifici, esportivitat, recompensa, participació, auto-domini, joc net, confiança, atenció, concentració, objectius clars, obediència, honestedat, sinceritat, disposició a ajudar els altres, empatia, cortesia, tolerància, convivència.
Els valors socials més rellevants són: amistat, respecte, cooperació, convivència, participació de tot el grup, responsabilitat, preocupació pels altres, companyerisme, competitivitat, cohesió, sana ambició, treball en equip, entrega, lluita, justícia, expressar els sentiments , relació social, comunicació, renunciar a la violència.

Price range:

Show:
Sort By: