Desenvolupa les teves capacitats amb els jocs de taula en català que podràs trobar aquí, perfectes per passar una bona estona amb la família i amics.

Sempre podeu distreure-us podeu jugar a un joc de taula, compartint una bona estona amb la família o amics. A més a més, depenent del joc que escolliu, us permetrà desenvolupar capacitats com la memòria, la rapidesa, l’agilitat mental, la imaginació, els de pensar i concentrar-nos, desenvolupar habilitats o els que estimulen la nostra capacitat de reacció.
Els jocs de taula tenen molts més beneficis dels que puguis imaginar!
Són una font de diversió: per tant gaudeixen aprenent: mentre juguin aprendran nous conceptes sense adonar-se’n, especialment amb els jocs educatius. És un estímul positiu constant. Milloraran els seus sentits, ja que en alguns podran desenvolupar la vista, el tacte o l’oïda. Millorarà la seva concentració: ajudant-los a focalitzar i a centrar-se. I seran més cooperatius: és una oportunitat per aprendre a respectar a la resta dels jugadors.
Jocs de taula per a nens de:
3 anys o parvulari: no tenen peces petites, no hi ha cap risc. es divertirà com mai i s’introduirà en el món apassionant dels jocs de tauler mentre aprèn.
6 a 12 anys: jocs divertits que els facin passar una bona estona amb els amics. Els jocs de taula per a nens són una fantàstica opció per passar-ho bé més enllà de les noves tecnologies.
8 a 10 anys: jocs de taula que no aparentin ser tan infantils però que alhora no siguin massa complicats. una partida que no dura moltíssim estona, perquè no decaigui la seva atenció. I que inclouen els seus personatges de dibuixos preferits.
10 a 12 anys: una mica més elaborats i complicats. que els faci pensar i desenvolupar la seva capacitat de resolució. jocs de preguntes adaptades a la seva edat. O els trencaclosques i altres jocs de resoldre misteris i endevinalles.