Aquí trobràs diveros tipus de joguines, totes en Català, per fer de l’aprenentatge més divertit, ja que estarà basat en l’experiència de jugar.

Descobreix aquestes joguines en Català, les quals faran més alegres les estones de joc dels teus fills, mentre escolten i es comuniquen amb aquesta llengua, per tal de que aprenguin jugant.
Jugueu, entreteniu-vos i apreneu amb les nostres joguines, mentre els vostres fills es formen, aprenen i es desenvolupen, alhora que els estimula aspectes intel·lectual, psicològic, sensorio-motriu i de convivència social, entre d’altres.
La funció de les joguines en els nens és la de donar suport al desenvolupament, tant el físic com el psicològic. A través d’aquestes els nens exploren, descobreixen, aprenen i interactuen amb múltiples objectes i problemes que formen una part important del seu adequat desenvolupament com individus.
Les joguines són eines per desenvolupar i potenciar les seves característiques personals i per formar-los en l’aprenentatge, l’exploració i la relació amb el món que el rodeja, ajudant-lo a la maduració del seu sistema nerviós central i a seu desenvolupament intel·lectual i afectiu. Seran eines amb les que els nens construeixen els seus propis ponts entre la fantasia i el món real, tenint vital importància per als pares i educadors l’elecció d’una joguina.

No s'han trobat productes amb aquests criteris.