Qui som?

QUÈ ÉS EL MÓN DE LA JOGUINA?

El Món de la Joguina és un projecte familiar, en el que, actualment treballem la segona i la tercera generació de botiguers. Amb més de 50 anys d’experiència ens hem format a partir de la botiga tradicional, propera i atenta amb les necessitats del client. Treballem, amb molta il·lusió, per oferir el millor servei i l’atenció més personalitzada per cadascú dels nostres clients.

L’objectiu primer és la completa satisfacció del client. Per realitzar a questa tasca oferim totes les eines de les que disposem, com ara un assessorament personalitzat, explicació del funcionament de la joguina, normes del joc, etc.,  perquè el client triï l’opció més adient.

Treballem per oferir el millor servei postvenda: emboliquem les joguines per només 1€; tractem amb especial cura cada paquet que enviem; l’emboliquem amb paper de bombolla o be el fiquem dins d’una capsa per evitar cops. L’enviament de les comandes el fem la mateixa tarda per què puguin arribar en un termini màxim de 48 hores.

Valorem la seguretat per sobre de qualsevol altre factor a l’hora d’oferir productes.

El Món de la Joguina forma part de la cooperativa JAC, creada l’any  1988, promoguda pel Gremi de botiguers de Joguines de Barcelona, i que estava composta per 31 minoristes al moment de la seva constitució. Actualment, JAC continua treballant per mantenir-se com a empresa referent al sector. Ha estat premiada en diverses ocasions per la qualitat del seu catàleg.

JAC compta amb més de 100 referències de producte propi, triat amb molta cura i professionalitat,  passant els més rigorosos controls de seguretat i qualitat.

QUI FORMA EL MÓN DE LA JOGUINA?

Isidre Closa Farrés: primera generació de botiguers. Va obrir la primera botiga de joguines l’any 1966 al cor de l’Eixample esquerre de Barcelona. Persona emprenedora, va ser un dels membres fundadors de la cooperativa JAC, al 1988. Va ser el precursor de la nostra passió per les joguines.

Jordi Closa Suñé: segona generació de botiguers. Fa més de 30 anys que es gerent de diversos establiments físics. Compta amb més de 38 anys d’experiència al món de la joguina, és a dir, tota la seva vida. Actualment és el responsable de Marketing i importacions a la cooperativa JAC.

Gemma Closa Suñé: segona generació de botiguers. Ha estat dècades dedicada a la gestió de botigues físiques i ara,a més, bona part del seu temps el dedica a la gestió econòmica i financera.

Alba Closa Ortega: tercera generació de botiguers. Amb només 20 anys, compta amb 4 anys d’experiència atenent a botiga, i amb dos anys d’experiència com a encarregada de botiga.

Susana Pérez: encarregada d’una botiga física des dels seus inicis. Amb més de 30 anys d’experiència al sector. Amb coneixements amplíssims del món online, és l’encarregada de gestió logística i servei d’atenció al client.

D’ON VENIM?

Fa més de 50 anys, Isidre Closa i Elionor Suñé van pensar que seria maco un negoci en què els protagonistes fossin els nens, les seves il·lusions, les seves fantasies. Va ser llavors quan es va inaugurar la primera botiga, situada al cor de Barcelona, al carrer Mallorca 190, on es fabricava i es venia joguines. Va començar essent una entranyable i familiar botiga de barri. Amb molt esforç, dedicació i, sobre tot, moltíssima il·lusió, l’empresa va anar creixent. Amb els anys, els seus fills, Jordi i Gemma, van continuar el projecte fins ara.

L’any 1988, un grup de botiguers de joguines van tenir l’idea d’ajuntar-se per oferir un millor servei als clients i, sobre tot, millors preus. Va ser llavors quan es va fundar la cooperativa JAC (Jugar, Aprendre i Compartir). Jordi Closa va ser un dels socis fundadors.

L’any 1992 es va ampliar el negoci. Es va obrir La Rosalía, situada a la Gran Via de les Corts Catalanes 431 de Barcelona. Es va fer un gran esforç i es va posar tota l’energia, que va donar com resultat una encantadora botiga, amb tot tipus de joguines per tots els gustos i totes les edats.

En plena era digital, i amb totes les energies posades en avançar amb les noves tecnologies, Susana Pérez va dissenyar i realitzar l’apertura de la nostra primera botiga web, juguetes-jac.com. Més endavant, amb unes incansables ganes de millorar, David Closa va obrir la segona pàgina web, tamtam.es.

Aquest és un negoci familiar, al que ens hem dedicat tres generacions. A nosaltres, i a tot el nostre personal, ens inspiren les mateixes il·lusions que al començament, però a la vegada tenim les inquietuds necessàries per descobrir què és el que volen els nens i el que necessiten per un òptim desenvolupament, combinant els jocs tradicionals de tota la vida amb les noves tendències, que és el que demanen les generacions més joves.

Ens avalen anys d’experiència, en què els membres més veterans ens donen seguretat i un ampli coneixement del sector i els membres més joves aporten les idees més fresques i punteres.