Gràcies al nostre repertori de trencaclosques de Catalunya podràs exercitar la memòria dels teus fills, mentre els ajuda desenvolupar l’orientació espacial.

Els millors puzzles de Catalunya

Exercita l’orientació espacial amb els nostres trencaclosques amb precioses imatges de Catalunya. Amb els puzles, fomentem la observació i exploració de l’entorn dels nostres fills, fent que millori la seva atenció i concentració.
Els trencaclosques ajuden a exercitar la memòria, motivant als nens a resoldre el que se’ls planteja; han de buscar les peces, igualar i comparar-les, discriminar i combinar-les. També es posen a prova amb les seves habilitats, lògica i agilitat per solucionar problemes, mentre es fixen en les formes geomètriques.

Trencaclosques per cada edat

Aquests tenen diversos nivells de dificultat, fent que es puguin adaptar a les capacitats i edat de cada nen, ja que és imprescindible que el trencaclosques sigui l’adequat. Sinó els teus fills podrien cansar-se i no voler tornar a repetir, perquè s’hauran frustrat intentant muntar un trencaclosques massa complicat per a ells.

Quantes peces ha de tenir el puzzle?

>2 anys: puzles de fusta, encaixables i trencaclosques de formes de menys de 4 peces.
3 anys: trencaclosques de 6 a 20 peces.
4 anys: Si està acostumat a fer puzzles, compra de 48 peces, un dibuix fàcil i ajuda-li. Si no sol fer, compra de 24 peces.
5 anys: puzles d’entre 48 i 60 peces.
De 6 a 8 anys: entre 100 i 200 peces.
De 8 a 12 anys: entre 300 i 1000 peces.
Per a adults: No solem recomanar menys de 500 peces encara que no hagi fet mai.