Gaudeix recreant aventures amb vehicles de Catalunya, alhora que els teus fills aprenen com funcionen els semàfors, les senyals…

Inventa històries amb aquests vehicles de Catalunya, ensenyant-los alhora les senyals vials. Jugar amb vehicles els ajuda a desenvolupar l’habilitat manipulativa, mentre es diverteixen jugant, córren i deixen volar la seva imaginació al comandament del seu propi vehicle.
Imprescindibles per a nens i nenes, jugar amb vehicles i descobrir els tipus de transport habituals a la ciutat ajuda a conèixer millor el món que ens envolta i afavoreix el desenvolupament de la imaginació. El joc és lliure, així que el límit el posarà la seva imaginació.
Si dones un cotxe de joguina als teus fills, veuràs com de seguida comencen a fer-lo rodar per tot arreu i s’ho passen d’allò més bé amb ell. Aquestes joguines semblen simples però en el fons suposen grans beneficis per al desenvolupament infantil.
Als petits els encanta tot el que tingui rodes i es mogui. Quan són molt petits es queden meravellats de veure com un objecte que està al seu costat, de sobte es posa en moviment a corre-cuita i desapareix de la seva vista.
També donen l’oportunitat de reviure situacions viscudes o imaginar-ne de noves.
I són una bona manera d’aprendre els senyals de trànsit, com les fletxes de direcció obligatòria, els senyals de STOP o la importància de respectar les zones d’aparcament reservat per a persones en cadira de rodes, entre d’altres.